2012. augusztus 29., szerda

Online munkáim: http://www.ultimatepowerprofits.com/Maya20121

Jázminkám

http://youtu.be/2ed1yk_sQB4
01.)       http://infiniglobalnet.com/r1291

 


 
02.)    http://www.ultimatepowerprofits.com/Maya20121   



  03.)    http://maya20121.freewaytosuccess.net

Freeway klub
-a Freeway egy online tagsági klub,amely internetes eszközöket kínál kedvezményes áron, jelenleg az amerikai lakosoknak(e-book,nagyszabású kedvezmény kuponok utazásra,éttermekbe,szállodákba,
sporteseményekre,repülőjegyek,hajójegyek foglalására,stb).Ez a kupon rendszer már nálunk is egyre jobban terjed,óriási üzlet van benne mind a vállalkozók,mind a vevők részéről.
-A regisztrációt követően, Visa, Mastercard-al lehetséges a befizetés. A payza folymatban van.  Semmi dolgunk nincs, nem kötelező eladni semmit, persze van lehetőség a termékeket kínálni, illetve vásárolni,de nem kötelező! Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet.
-a regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk,ami havi 5$-os költséggel,és egy egyszeri 10$-os regisztrációs díjjal jár,ami a regisztrációkor azonnal fizetendő bankkártyáról. A továbbiakban csak az 5$ havi tagdíjat kell fizetni,de ezt az összeget a havi fizetésünkből bőven kitudjuk fizetni.
-jutalék kifizetés minden hónap 15-16-án van
-a klubba csak meghívóval lehet regisztrálni, és 5 ember válhat így taggá alattad. Mindenkinek be kell hozni 5 embert. Úgy segítünk egymásnak, hogy megteljen a matrix, az alattunk levő üres helyeket mi töltjük fel. Természetesen nem kötelező, de itt mindenkinek érdeke, hogy a matrix telítődjön!
-a Freeway klub 15 éve működik,elérhetőségük:
Email : support@freewaytosuccess.net
Tel: (256) 270-2277
Nyitvatartás - Monday thru Friday - 9:00am to 4:00pm CST
Levelezési cím:
Freeway To Success
2321 Shelburne Ave. SW
Decatur, Alabama 35603

 Regisztrálni itt lehet:  http://maya20121.freewaytosuccess.net



http://youtu.be/PY5MwL1z1C8

04.)    http://falkito.info/index.php?rid=6684

FALKITO!!!

Egy vadonat új nemzetközi cég Pre-Launch fázisban, azaz bevezetés előtt!

Nagyon fontos neked és a szeretteid számára, hogy figyelmet fordíts erre a levélre! Ez a lehetőség még kirobbanás előtt áll!
A cég weboldala még fejlesztés alatt, annyira új! A bevezetés októberben várható!
A vállalat a Zeek Rewards nemzetközi változata lesz!
Sokan, akik a Zeek Rewards-hoz csatlakoztak az elején, mára sokszoros milliomossá váltak!

Ez az új cég Németországból indul, a neve FALKITO.
Mindenki kereshet vele, nem kell szponzorálnod, ha nem akarsz, ha pedig nem sikerül szponzorálnod, abban is tudunk segíteni!

3 helyről áramolhat jutalék:
1. Hirtedésekből - Minden partnernek, akár aktív, akár passzív
2. Penny Aukciók – Unilevel Plan
3. Tagok értékesítése – Dual Plan/Speed Money
4. …és még ennél is több várható a közeljövőben

Az „Obtainer” című, világszinten a legnagyobb MLM magazin annyira le volt nyűgözve a vállalat koncepciójától, hogy egy 6 oldalas (!) riportot készített a Falkito-ról, amelyet az induláskor fog nyomtatásban megjeleníteni!

Ez bizonyára egy életeket megváltoztató lehetőség lesz sokak számára!
A Falkito bevételt fog jelenteni, akár aktív, akár passzív szinten.
Ilyen még nem volt!
Amennyiben az elő-regisztrációs fázisban csatlakozol a csapatba Partnerként, egy úgynevezett VFP = Very First Partner státuszt kapsz.
Valamennyi partnert, akit személyesen hozol Falkito-ba most, egy VFP pontot kereshetsz vele. Ezek a VFP pontok egész életre szólnak és örökölhetőek! Ezek a pontok csak az előregisztrációs fázisban kereshetőek meg, és a forgalom 3%-a fog beleszámítani ezekbe a pontokba.(a választott jelszó ne legyen hosszabb 12 karakternél)

VFP partnerként regisztrálni nem jelent költséget. Költség a cég indulásakor fog felmerülni.
Ne hagyd ki ezt a világraszóló lehetőséget, regisztrálj most:

http://falkito.info/index.php?rid=6684

Regizés után kapsz egy visszaigazoló emailt, nézd meg a spamban is, kattints rá, megjelenik a regizős oldalad, a linkeddel együtt.
A jobb oldalán,  legszélén, van egy kis emberke ikon arra kattints, írd be a nevedet, jelszót, és belépsz az oldalra ahol láthatod egyelőre MÉG CSAK A HOZZÁD REGIZŐKET.
Megkérek minden regisztrálót vegye fel velem a kapcsolatot, mert nem szeretném ha indulás után, a rendszer nem értése miatt leállnának.
http://falkito.info/index.php?rid=6684

Registration

UserName

Email

Password

Country

Skype Id
Partner  note
  • German
  • English
  • Turkisch
  • Spanish
  • Russian
  • polish
  • Italian
You are being referred by Imre Marianna
Go Back
Login
  
  
 Have you joined Eimimo.com yet? Thousands have joined in the first few days because this is a unique and different income opportunity.This program is 100% - without a doubt - free! It is available to anyone in the world (must be 18 or older). It gives you a sign up bonus of $10.00 absolutely free. It has Revenue Sharing. Not just a measly profit sharing program but actual revenue sharing. It has a Retirement Plan too! Plus - you can get free e-books, free software, free bonuses, and a lot more! And you will never have to spend a single penny nor sell anything!!! See what everyone is talking about. Eimimo.com - the newest and most unique income opportunity on the internet. Join us now!!


General Information

First - you may be thinking - how do we get the money to pay you if you do not have to sell anything? That's because we do the selling for you. We sell advertising and advertisers will pay us for the privilege of sending you email advertisements. The most marketable product on the internet is advertising. Billions and billions of dollars are spent every year on internet advertising and that will keep on increasing every year. Now you know where we get the money to pay you.
Now that you know where all the money will be coming from, we are going to show you how we will disburse it. Here is how we structured our disbursement of ALL funds:
  • 60% is paid out to members for reading emails
  • 10% goes to the Revenue Sharing Pool
  • 10% goes to the Retirement Pool
  • 10% goes out as bonuses for referrals
  • 10% goes 5% for operations and 5% profits
That totals 100%. Our system is fully automated so these will be disbursed automatically every time an advertising purchase is made.
Return To Information Menu
 http://eimimo.com/member/register

1 megjegyzés:

  1. A kiemelkedően sikeres emberek megértették, hogy a személyiségfejlesztéssel párosított folyamatos erőfeszítések egy bizonyos idő elteltével tartós sikert eredményeznek.

    Rendkívül tisztán látják maguk előtt azt, hogy hová fognak eljutni a siker-utazásuk végén. Abban az esetben, ha egy átlagos életminőség helyett jólétben szeretnél élni, alkoss elérhető, reális célokat, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy erőfeszítéseket kelljen tenned értük. Értsd meg, hogy a céljaid megvalósításának kulcsa és az eredmények folyamatos elérésének módja az önmotiváló képességed és cselekvésed párosításában rejlik.

    (Jeffrey Combs)

    VálaszTörlés