2012. augusztus 31., péntek



Egy üzletrendszer, ahol szabadon választhatsz magadnak plusz-jövedelemforrást, és ahol minden mozdulatod pénzt hoz a konyhára!

Tudod mi a „jövedelemszerzési elmebaj” biztos ismérve?
Ha valaki újra és újra ugyanazt teszi, mégis más eredményt vár.
Azaz, amikor mindig ugyanazon a módon próbálsz meg plusz pénzt keresni, és mégis azt várod, hogy majd egyszer csak sikerül.
Logikus tény:
Ha eddig rossz irányba tartottál, és nem változtatsz sürgõsen irányt, akkor továbbra is rossz irányba fogsz tartani!
Albert Einstein azt mondta, hogy napról napra ugyanazt a dolgot tenni, és más eredményt várni = ÕRÜLTSÉG!
Ide tartozik az is, ha a gazdasági válság végét, illetve különbözõ "gyümölcsözõ" kormányrendeletek jótékony hatását várjuk.
És ez mindaddig így megy, amíg fel nem ismered a tényt: változtatnod kell.
Talán egyetértesz velem abban, hogy AZ ÉLETBEN MINDENHEZ PÉNZ KELL!
Hányszor kellett kimondanod a gyermekeidnek, a családodnak, az ismerõseidnek, SAJÁT MAGADNAK, hogy:
"Nincs elég pénzem. Nem engedhetem meg magamnak"?

 http://mi0184.iwowwe.com/affiliate.html





http://mi0184.iwowwe.com/affiliate.html


HOZZA MEG A DÖNTÉST....

Dönteni Neked kell, mi segítünk, támogatunk!

* First Name:
Last Name:
* Email:

* required fields

3 megjegyzés:

  1. Hogy miért az iWowWe?

    A világ a kommunikáció területén a képi –hangi kapcsolat irányában fejlődik, HD minőségben és online.
    1. Az iWowWe video konferencia-terme jelenleg száz férőhelyes, amelyből egyszerre 12 személy a világ bármely pontjáról képben-hangban kommunikálhat, ha van internet hozzáférése. Ezt a létszámot más eszközzel nem lehet elérni. A minőség csak a kamerán és az internet erősségén múlik.
    2. A képernyő tartalma megosztható a kommunikációs felek között úgy, hogy távolból interaktívan közreműködhet bármelyik néző, mint előadó, ha ezt a jogot átveszi. A képernyőmegosztást technikailag már más eszközök is tudják, de pl. távolról nem lehet a kép anyagába belenyúlni. Az iWowWe esetében egy nyomtatvány kitölthető úgy, hogy az én képernyőmön megnyitom a nyomtatványt, és átadom a jogot egy távoli személynek beleírni vagy rajzolni. Vagyis, kitölthetem egy távoli személy nyomtatványát az ő gépén, ha kéri. Megírhatunk egy szerződést együtt úgy, hogy ő is írhat bele és én is egyszerre.
    3. A konkurens fejlesztések a kommunikáció során csak képeket tudnak továbbítani a képernyő megosztásával, nem képesek PowerPointos előadást átvinni. Tehát egy teljes előadás megtartható távolból PowerPointos prezentációval, amelyben akár video film is szerepelhet.
    4. A negyedik nyomós érv az iWowWe mellett az ára. A regisztrációs költsége harmadába kerül a többihez képest, a havi fenntartási költsége pedig alig a fele.
    5. Még nem említettem a video emailt, amely ezzel az eszközzel egyszerűen elkészíthető, és könnyen kiküldhető, naponta akár 10 ezres mennyiségben.
    A jövő, amelyről nem csak álmodhatunk, hanem már folyik a tesztek értékelése, ez az 5.0-ás rendszer:
    1. Jön az iWowWe TV, amely azt jelenti, hogy egy okostelefonról az iWowWe segítségével online adás közvetíthető, de nem csupán egy másik ember számára, hanem korlátlan számú ember számára. Vagyis pl. egy iskolai ünnepély a világ minden embere számára elérhető lesz, ha az elérhetőségét ismeri. Ezt a fejlesztést a cég márciusra ígéri.
    2. Jön a szinkron tolmács funkció, amely bármely nyelvről képes lesz bármely nyelvre gépi fordítással szöveget áttenni. Történetesen, ha magyarul fogok beszélni egy olasszal, akkor ő azt olaszul fogja hallani, s viszont én az ő olasz szavait magyarul. Ezt a fejlesztést a cég az év közepére ígéri.

    VálaszTörlés
  2. Ne félj attól, hogy hibákat követsz majd el!
    Ne félj a botladozástól vagy a zuhanástól! Sokszor éppen az jelenti számunkra a legnagyobb örömöt, amitől a legjobban félünk. Talán mindent megkapsz majd, amire vágytál, talán olyasmiket is, amikről álmodni sem mertél. Ki tudja, kit hová sodor az élet...
    az út hosszú, de végül is maga az utazás a cél.

    Imre Marianna****Maya*****๑۩۞۩๑WowWe๑۩۞۩๑:

    http://jzminkm.blogspot.hu/2012/08/blog-post.html

    VálaszTörlés
  3. http://mobilneten.blogspot.hu/2013/02/b-terv-from-arpad-hugauf-httpwww.html

    VálaszTörlés